Ja, dit is nog steeds mogelijk. Het is in Nederland toegestaan om naar buiten te gaan en een boot te huren. Wij leven de richtlijnen van het RIVM goed na waardoor het ook bij ons nog mogelijk is om een boot te huren. Zie tevens de aparte pagina ‘Coronavirus’.

Ja, je mag een schip tot 15 meter, dat niet sneller vaart dan 20 km per uur besturen zonder vaarbewijs. Onze boten vallen binnen deze eisen en kunnen dus zonder vaarbewijs gebruikt worden.

Ja, dit is mogelijk. Geef dit aan bij aanvang van de verhuur zodat er rekening mee gehouden kan worden tijdens het geven van de instructies. Lees daarnaast ook goed de vaarregels door die te vinden zijn op de website.

Er mogen net zoveel mensen op de boot, als aangegeven tijdens de reservering. Voor de meeste boten zijn dit maximaal 4 tot 6 personen.

Hiervoor adviseren we je om even contact op te nemen voordat je een reservering maakt.

Vanaf de verhuurlocatie zijn er verschillende mooie routes te varen, zoals naar Willemstad en De Heen. Bij een meerdagenverhuur kun je bijvoorbeeld kiezen voor natuurgebied de Biesbosch. We adviseren je om voorafgaand aan de verhuur goed na te denken over de route die je zou willen varen. In de informatiemap in de boten zijn ook een aantal vaarroutes beschreven. De boten varen ongeveer 10 kilometer per uur, dus op basis hiervan kun je de route plannen.

We zorgen voor verschillende zaken aan boor die je veilig zullen houden, zoals zwemvesten, een brandblusser en stootboeien.

Wij raden je aan voor het volgende te zorgen als u gaat varen:

  • Zorg dat altijd de juiste kleding bij heeft, ook bij lekker weer kan het soms wat fris zijn op het water;
  • Neem altijd wat te eten en drinken mee;
  • Zorg voor voldoende bescherming tegen de zon;
  • Zorg dat u ons bij problemen of calamiteiten altijd kunt bereiken.

Er wordt van tevoren een uitgebreide instructie gegeven over de boot. Daarbij is er ook altijd de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Iedereen van 18 jaar of ouder kan bij ons een boot huren.

Ja, dit is toegestaan. Overmatig gebruik van alcohol en gebruik van drugs is niet toegestaan.