TEAM ‘T BEVERTJE

Wij van Bootverhuur ’t Bevertje kunnen ons goed voorstellen dat jullie benieuwd zijn wie nu eigenlijk de gezichten zijn achter deze groeiende, bruisende onderneming maar eerst vertellen we jullie hoe Bootverhuur ’t Bevertje is ontstaan.

Om uit te kunnen leggen hoe ’t Bevertje is ontstaan moeten we een aantal jaren terug in de tijd. Toen de eigenaresse van dit bedrijf klein was ging ze altijd met de boot op vakantie. Samen met haar ouders, broer en andere familieleden voeren ze vaak naar Sint-Annaland in Zeeland waar ze vervolgens twee weken op het water konden vertoeven. Vissen, krabben vangen, kokkels zoeken, varen met de bijboot en zwemmen waren dagelijkse bezigheden voor deze hechte familie. Ook de Biesbosch was een plek waar de familie veel tijd heeft doorgebracht tijdens de vakanties. Senna kan nog steeds nagenieten van al die mooie momenten die ze toen mee heeft gemaakt.

Toen ze ouder werd en aan een HBO Ondernemerschap begon aan Avans Hogeschool in Breda kreeg ze de volgende opdracht mee: ‘zoek een probleem waarbij jij de perfecte oplossing kan bieden voor de klant’. Al snel kwam ze met het idee om bootvakanties te gaan verzorgen om mensen die geen eigen boot kunnen veroorloven of mensen die de vaste lasten van een boot niet willen dragen, tóch te kunnen laten genieten van de ervaring waar zij vroeger zo van genoten had. Dit heeft ze met beide handen aangepakt en in de praktijk gebracht waardoor ze nu de mooiste bootvakanties in Nederland aan kan bieden.

Tijdens de opstart van het bedrijf heeft Senna veel hulp gekregen van haar vader en oom die het familiebedrijf Stevens Nautical runnen. Dit is een watersport bedrijf die al voor vele generaties in onze familie is. Na een hoop nieuwbouw projecten houden ze zich nu vooral bezig met onderhoud en reparaties aan plezierjachten. In de wintermaanden verzorgen ze ook nog het onderhoud en de reparaties aan de verhuurboten en tijdens de zomermaanden staan deze mannen voor Senna klaar om haar te helpen met de verhuur zodat iedereen kan genieten van een geweldige, ontspannende vakantie!

  • Senna: de eigenaresse van ’t Bevertje heeft een grote passie voor boten. Als kind ging ze zelf altijd al met de boot op vakantie, een ervaring waar ze nog steeds met veel plezier aan terug denkt. Dat ze onderneemster wilde worden wist ze al van kleins af aan maar pas toen ze ouder werd wist ze dat ze in de voetsporen van haar vader wilde treden. Bij Senna staat de klant op nummer 1 en dat zie je terug in de persoonlijke klantbehandeling en servicegerichtheid. Ze geniet er enorm van als haar klanten een fijne tijd hebben gehad op een van de boten en dat is dan ook haar grote motivatie. Ze wil dat iedereen die bij haar een boot komt huren met een grote glimlach en een hoop mooie herinneringen op zak vertrekt vanaf de thuishaven van ’t Bevertje!
  • Stevens Nautical: dit zijn de eigenaren van Stevens Nautical. Twee broers die al jarenlang zij aan zij werken en samen een goed team vormen. Toen ze nog jong waren werkte ze al mee in de scheepswerf van hun ouders die zich in Raamsdonksveer bevond. Een aantal jaren later zijn ze met het bedrijf verhuisd naar Heiningen omdat de scheepswerf in Raamsdonksveer te klein werd. Uiteindelijk hebben de twee broers het bedrijf overgenomen maar het is altijd een familiebedrijf gebleven. De vader van de broers werkt nog steeds vijf dagen in de week mee en helpt Senna vaak mee met de boten. Ook zijn er veel neefjes en nichtjes die zich iedere zaterdag inzetten voor zowel Stevens Nautical als Bootverhuur ’t Bevertje.
  • Rens: deze jongeman zien jullie misschien niet veel op de voorgrond, maar achter de schermen werkt hij hard mee in dit bedrijf. Rens is de vriend van Senna en is als Registeraccountant afgestudeerd. Nadat hij jarenlang ervaring heeft opgedaan bij één van de top vier grootste accountantskantoren, werkt hij nu als bedrijfsadviseur en bedrijfswaarderingsspecialist bij een advieskantoor. Naast zijn vaste baan houdt hij zich bezig met de financiën van ’t Bevertje en denkt hij mee in hoe we onze service kunnen blijven verbeteren.
  • Elvin: dit is de man achter deze mooie website. Elvin is de broer van Senna en heeft naast zijn vaste baan als teamcoördinator werkvoorbereiding ook een eigen bedrijf, Elvivo. Hiermee bouwt hij de beste websites die volledig voldoen aan de wensen van de klant en zo ook die van Bootverhuur ’t Bevertje. Wij zijn er trots op!