Aanvullende voorwaarden Bootverhuur ‘t Bevertje

Naast de algemene voorwaarden zijn er bij Bootverhuur ’t Bevertje ook aanvullende voorwaarden van kracht. Door het huurcontract te tekenen ga je akkoord met zowel de algemene als de aanvullende voorwaarden van Bootverhuur ’t Bevertje.

AANVANGSTIJDEN

Bij ’t Bevertje maken we gebruik van wisseldagen op de maandag en de vrijdag. Dit houdt in dat als je in de ochtend terugkomt dezelfde middag de boot weer zal vertrekken. Hiervoor is het belangrijk om op het afgesproken tijdstip terug te zijn bij de afvaartplek van ’t Bevertje. Mocht je vertraagd zijn laat dit dan zo snel mogelijk weten. Mocht dit tot extra kosten leiden bij de volgende klant, worden deze kosten aan jou doorberekend. Ook bij het niet op tijd inleveren van de boot wordt er €50,- in rekening gebracht per half wachtuur.

SCHOENEN

We willen je vragen om geen hakken en schoenen met zwarte zolen te dragen aan boord. Dit kan voor beschadigingen zorgen aan de lak op de boot. Mocht dit toch gebeuren worden de kosten om de schades te hertellen in rekening gebracht van de huurder.

HUISDIEREN

Huisdieren zijn alleen welkom als dit van te voren aangegeven is. Hiervoor worden extra schoonmaakkosten in rekening gebracht. Laat je huisdier niet op de bedden of banken zitten of liggen.

ROKEN

Het is in onze boten niet toegestaan om te roken. Door roken ontstane reparatie- en/of reinigingskosten zullen aan de huurder worden doorbelast.

TOILET

De boord toiletten aan boord van onze boten zijn een stuk gevoeliger dan een normale toilet. Hierdoor is het enkel toegestaan om maximaal drie laags toiletpapier te gebruiken. Verder mag er NIKS in het toilet gegooid worden, ook geen keukenpapier, etensresten of andere zaken. Mocht deze regel niet nageleefd worden en het toilet raakt verstopt zijn de kosten voor rekening van de huurder (€500,-).

BBQ

Het is niet toegestaan om aan boord te barbecueën. Als dit toch gedaan wordt en er ontstaat hierdoor schade aan het schip zijn deze kosten in rekening van de huurder.

VAARGEBIED

Varen buiten het in de boordmap beschreven vaargebied is enkel toegestaan na onze schriftelijke toestemming. In het geval van een storing buiten het overeengekomen vaargebied, kunnen we een snelle dienstverlening niet garanderen en kan het voorkomen dat wij u extra kosten in rekening moeten brengen.

EINDAFLEVERING

Bij de eindaflevering dient de boot in nette staat te worden overgedragen. Zorg ervoor dat alle persoonlijke spullen van boord af zijn, het servies afgewassen en gedroogd is en indien je een huisdier mee had de haren hiervan verwijderd zijn.

VAREN IN HET DONKER EN ANKEREN

Het is niet toegestaan om in het donker te varen. Ook overnachten op het anker is verboden. Schades die hierdoor ontstaan zijn in rekening voor de huurder en worden door onze verzekering niet gedekt.

TRACKERS

Onze boten zijn voorzien van trackers voor de veiligheid van de huurders en om het toegestane vaargebied te waarborgen. Tevens gelden de trackers als diefstalpreventie.

DRINKWATER

Onze boten zijn voorzien van watertanks. Dit is stilstaand water en hierdoor niet geschikt als drinkwater. Bootverhuur ’t Bevertje is niet aansprakelijk voor de medische of andere gevolgen van het nuttigen van water uit de watertank.

IDENTITEITSBEWIJS KOPIËREN

Om verzekerd te zijn tegen diefstal dient Bootverhuur ’t Bevertje voor aanvang van de verhuur een scan of kopie van een geldig identiteitsbewijs van de hoofdboeker te maken. Zonder toestemming voor deze scan kan de verhuur niet plaatsvinden en gelden de annuleringsvoorwaarden. De scan of kopie zal specifiek als kopie aangemerkt worden en zal na afloop van de verhuurperiode binnen vijf werkdagen verwijderd of vernietigd worden.

 

Deze voorwaarden zijn opgesteld in het Nederlands. Een vertaalde versie van deze voorwaarden is niet rechtsgeldig.